Planning hypotheek beslissing voor de lange termijn

Home » Slides » Planning hypotheek beslissing voor de lange termijnMet een heldere kijk op financiën help ik mensen hun dromen te realiseren. Wat vinden zij belangrijk, vanuit welke motieven maken zij keuzes? Daarom is een grondige inventarisatie van groot belang.

Overzichtelijk aanbod
Met een hypotheek ga je een langdurige financiële verplichting aan van ten minste vele tienduizenden euro’s en gedurende tientallen jaren. Een verkeerde beslissing kan je veel geld kosten. Daarom is een goede voorbereiding onontbeerlijk, zeker nu het hypotheekaanbod erg groot is geworden. Daarom is het belangrijk hier goed de tijd voor te nemen, omdat je beslissingen neemt die voor je toekomst essentieel zijn. Een hypotheek binnen een week klinkt leuk, maar wat als je keuzes op onjuiste gronden genomen worden? Dat kan een lelijke strop opleveren en dat is iets wat je niet wilt.  Er zijn vele varianten van één hypotheeksoort op de markt gekomen, die soms flink van elkaar kunnen verschillen qua voorwaarden. Het is zaak de hypotheekvorm te kiezen die het meest is toegesneden op jouw situatie.

Inzicht in de werkelijke prijs
Een belangrijk struikelblok is vaak dat geldgevers en verzekeraars hun werkelijke tarieven enigszins versluieren. Daarom heeft Geldplan Advies een programma waarmee je een helder inzicht krijgt in de werkelijke prijs van de lening. Daarmee is het mogelijk echt een objectieve vergelijking te maken.

Keuze
De diverse hypotheekinstellingen bij wie je een hypotheek kunt afsluiten (de geldverstrekkers), bieden veel verschillende hypotheekconstructies. Daaruit zul je een keuze moeten maken. Welke is sterk afhankelijk van wat je zelf wilt en wat de beschikbare mogelijkheden zijn. Geldplan Advies kan je hierbij helpen. Hij zet samen met jou een aantal zaken en wensen op een rij:

  • Hoeveel aan vaste woonlasten wil je per maand uitgeven?
  • Hoeveel financiële ruimte wil je overhouden?
  • Ben je bereid enig risico te nemen?
  • Welke veranderingen in je persoonlijke (financiële) situatie kun je voorzien?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op. Telefoon: 058-2661664 of e-mail: info@geldplanadvies.nl.