Anderen over Geldplan Advies

Home » Anderen over Geldplan Advies

Als je onverwacht je inkomen verliest, staat je wereld op zijn kop.

Glenn

“Duidelijke uitleg, kwaliteit, goede communicatie, snel schakelen”
Erg prettige ervaring met deze hypotheekadviseur. Bij de adviseur weet je waar je aan toe bent zonder al te veel poespas. Hij is erg straight to the point en heeft veel kennis, dit lijd tot een vlotte en duidelijke samenwerking. De adviseur heeft mij geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis. Ik heb hiervoor verschillende adviesgesprekken gehad met adviseurs die je graag hun service wilden verkopen. Het ontbrak mij hierin vaak duidelijkheid omdat er al heel veel op je af komt. De adviseur wist deze wirwar aan informatie voor mij goed op te sommen en simpel over te brengen. Hier had ik veel aan. Zodra er iets bekend was vanuit de hypotheekverstrekker zocht hij de tijd om dezelfde dag nog lamgs te komen! Zoek je kwaliteit, duidelijkheid en iemand die al snel jou situatie kan inschatten en daar een passend advies voor kan realiseren dan raad ik hem zeker aan.

Familie Hofman

“Bijna altijd bereikbaar”
Beantwoord al uw vragen en geeft goede adviezen. Is bijna altijd bereikbaar, zelfs in de avond wat wel zo prettig is als je zelf overdag werkt. Zeker voor herhaling vatbaar.

R. van ’t Hek

“Goede bemiddeling en extra service”
De adviseur van Geldplan Advies heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning, waar best een aantal haken en ogen aan zaten. We zijn erg te spreken over de goede bemiddeling bij het afsluiten van de nieuwe hypotheek. Als extra service heeft hij ons ook nog geholpen met de belastingaangifte.

B. de Boer over adviseur Sieds Brouwer

“Goed en betrouwbaar hypotheek advies”
Bespreekt wat er mogelijk is. Wat je er zelf voor moet regelen om het rond te krijgen en helpt je hier zo nodig bij. Geeft je advies in welke hypotheek je het best kunt nemen en legt goed uit waarom.
Als er tussendoor problemen zijn is de adviseur bereid hier direct op in te springen en komt (mocht dit nodig zijn) langs om het een en ander voor je te (helpen) regelen. Kortom: een goede adviseur en mocht ik een ander huis aankopen, vraag ik weer of hij mijn adviseur wil zijn.

Fernando en Katherine

“Goed, eerlijk en duidelijk hypotheekadvies”
Heeft ons, als starters, fantastisch geholpen met het kopen van ons eerste huis door middel van goed, eerlijk en duidelijk (hypotheek)advies te geven en echt te luisteren naar onze wensen. De wens van de klant staat bij hem centraal. Een goede samenwerking en een prachtig huis is het resultaat!

Jelle

“Goed verhaal”
Wij hebben goed advies gekregen. De adviseur geeft niet zomaar op en zorgt dat de hypotheek rond komt bij welke bank dan ook.

R. el Aridi

“Hypotheekadvies dat staat”
Het gegeven advies is duidelijk en geeft de belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden aan. Verder is de verleende service in orde.

C.M. Hottinga

“Erg goed”
Op behoefte samengesteld en erg vriendelijke behandeling.

 U. Alabas

 “Goede service en advies was in orde”
Ben tevreden over het advies en de uitleg. De gegeven uitleg geeft een duidelijk beeld van de aankoop.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op. Telefoon: 058-2661664 of e-mail: info@geldplanadvies.nl