Vermogensadvies en bescherming

Home » Diensten » Vermogensadvies en beschermingBeleggingsbeleid

Door een inventarisatie kunnen we vaststellen welke doelen je hebt en hoe je risicoprofiel er uit ziet. Wat is belangrijk? Verder is de ervaring die je met beleggen hebt belangrijk en het moment waarop gelden weer beschikbaar moeten zijn. Het op te stellen advies moet passend zijn.

Wij helpen je graag bij het maken van een afgewogen keuze.

Vermogensopbouw en vermogensbehoud

Met gespreid beleggen beleg je uitgebalanceerd in overeenstemming met het door jouw gekozen beleggingsprofiel. Wanneer wij je financiële situatie analyseren, beginnen we samen met het opstellen van een beleggersprofiel om vast te stellen welk risico je wilt en kunt lopen om een bepaald rendement te halen. Want mits goed opgebouwd, kan beleggen een onmisbaar onderdeel zijn van de vermogensopbouw. Dat is geen toeval. Want duidelijkheid, daar houden we van.

Geldplan Advies werkt samen met vermogensbeheerder NNEK en Dimensional.

Vermogensplanning

Geldplan Advies gaat voor het klantbelang op de eerste en ook laatste plaats. Beleggen wordt vaak een beetje met argusogen bekeken, maar op het moment dat je dat doet met een goed plan en gedegen en goed gemotiveerd financieel advies, is beleggen vaak onmisbaar in een complete toekomstbestendige strategie. Voorwaarde is dat het goed is afgewogen en past bij je keuzes.
Dat is in ieders belang: voor de klant die structureel bouwt aan de toekomst, maar ook voor ons als adviseur van de vermogensplanning. Onafhankelijk, professioneel, integer en niet over één nacht ijs gaan, dat zorgt voor rust. Zodat je niet wakker hoeft te liggen van je financiële planning. Of het nu om je effectenportefeuille, hypotheek, verzekeringen of pensioen gaat: elke beslissing neem je samen met jouw adviseur en helpt bij een gebalanceerde vermogensopbouw en behoud daarvan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op. Telefoon: 058-2661664 of e-mail: info@geldplanadvies.nl.