Zakelijk verzekeren met Geldplan Advies

Home » Zakelijk verzekeren met Geldplan Advies

De werkwijze van Geldplan Advies

Ook werkgevers of zelfstandigen zijn bij Geldplan Advies op het goede adres om zich te verzekeren. Wij brengen samen met je in kaart welke risico’s je loopt en welke risico’s je kunt dragen, zodat je niet over- of onderverzekerd bent. Je kunt je onder andere verzekeren tegen verlies van inkomsten, kosten van ziekte van personeel, bedrijfsgebouwen en –inventaris. Wij zetten graag alles voor je op een rij.

Maak een afspraak en laat je informeren over de mogelijkheden.

Bedrijfsgebouwenverzekering

Als eigenaar van een bedrijfsgebouw loop je risico’s op schade die vaak grote financiële gevolgen hebben. Daarom hebben wij een verzekering die deze risico’s van je overneemt. Geldplan Advies dekt schade aan of het verlies van het bedrijfsgebouw dat je verzekert, tot maximaal het verzekerde bedrag.

Voor wie is de Bedrijfsgebouwenverzekering? Deze verzekering is voor eigenaren van bedrijfsgebouwen. Met bedrijfsgebouwen bedoelen we kantoor- en praktijkruimtes, winkels, opslagruimtes en panden met een industriële bestemming, appartementengebouwen (ook van Verenigingen van Eigenaren, VVE) en panden die worden verhuurd voor particuliere bewoning. Een pand dat je alleen gebruikt om er zelf te wonen, verzeker je met de particuliere woonhuisverzekering.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op. Telefoon: 058-2661664 of e-mail: info@geldplanadvies.nl