Financieel advies Leeuwarden

Home » Diensten » Financieel advies LeeuwardenRelaxed leven en wonen is toch wat je wilt? Zonder zorgen over de toekomst. Geldplan Advies in Leeuwarden helpt bij financieringen, inkomensbescherming, estate planning, pensioen, vermogensoverdracht en toekenning van zeggenschap bij vererving, aankoopbegeleiding en risicomanagement. Zowel zakelijk als privé.

Vermogensbeheer is voor mensen die de voorkeur geven aan een transparante en kostenefficiënte dienstverlening voor het beheer van hun vermogen. Heb je zelf onvoldoende gelegenheid of zin om de complexe financiële wereld op de voet te volgen, dan kun je de dagelijkse zorg voor je kapitaal bij onze specialisten leggen.

Het pensioenbewustzijn is laag, terwijl veel mensen dit wel van belang vinden. Op basis van een door jou ingevuld risicoprofiel worden tijdens een intakegesprek alle relevante aandachtspunten op financieel gebied met je doorgenomen.

Op basis van deze inventarisatie wordt door Geldplan Advies een op de persoonlijke situatie en passend beleggingsplan samengesteld. Wij werken hierbij samen met Fondsenplatform. De invulling van de beleggingsportefeuille vindt plaats conform het beleggingsbeleid en is afgestemd op het persoonlijk beleggingsprofiel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op. Telefoon: 058-2661664 of e-mail: info@geldplanadvies.nl.