Beleggen of sparen

Home » Beleggen of sparen

Wat extra overhouden voor later, wie wil dat niet? Geldplan Advies geeft scherp advies dat bij jouw situatie past, waar en wanneer je wilt.

Beleggen

Denk je erover om een deel van je spaargeld te gaan beleggen? Dan is het slim om eerst te bepalen wat het doel is. Vervolgens bepaal je: welk risico kun je lopen, wat is het gewenste rendement, welke kosten kun je dragen en wanneer moeten gelden weer beschikbaar zijn. Zo’n analyse geeft duidelijkheid en daar houden we van. Geldplan Advies kijkt samen met jou naar de beste risicomix.
Als je belegt voor een aanvulling op je pensioen kun je kiezen voor een garantiekapitaal. Daarbij geldt een minimumbedrag dat sowieso wordt uitgekeerd als je met pensioen gaat, ongeacht de ontwikkelingen. Dat jout rêst!

Geldplan Advies werkt onder andere samen met vermogensbeheerder NNEK en Dimensional.

Sparen

Hou je niet van risico’s, dan is sparen een betere keuze. Je weet waar je aan toe bent en hebt nooit een negatief rendement.

Geldplan Advies volgt de actuele ontwikkelingen in de financiële wereld op de voet, waardoor wij altijd het optimale advies geven over de oplossing die bij jou past. Bij Geldplan Advies krijg je scherp advies op de tijd en plek die jou het beste uitkomt. Hoe kinne wy dy helpe?

Plan direct een gratis eerste gesprek voor een advies op maat.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op. Telefoon: 058-2661664 of e-mail: info@geldplanadvies.nl