Hypotheek en financiering

Home » Diensten » Hypotheek en financieringHypotheken Leeuwarden Geldplan Advies

Geldplan Advies te Leeuwarden is actueel in hypotheken, waardoor wij altijd het optimale advies kunnen geven over de oplossingen voor een hypotheek. Wij bieden de meest ruime keuze voor een hypotheek. Zo krijg je altijd de beste oplossing die bij jou past. Maatwerk en een duidelijke persoonlijke begeleiding zijn belangrijke pluspunten van Geldplan Advies. Daarin verlenen we uitgebreide service. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Hypotheek voor starters

Starters hebben bij ons speciale arrangementen voor het complete pakket. Zo hebben wij een aantrekkelijke regeling met notarissen en taxateurs. Voor volledige renteaftrek over de Eigen Woningschuld dienen starters wanneer ze op 1 januari 2013 nog geen hypotheek hadden, volledig annuïtair of lineair of een combinatie daarvan in hun hypotheek af te lossen. De maximale hypotheek is in 2018 100 % van de woningwaarde.

Annuïteitenhypotheek

Deze vorm van hypotheek kenmerkt zich doordat de maandtermijn van rente en aflossing gedurende de rentevastperiode hetzelfde blijft. Dit betekent in het begin lagere en later hogere aflossing van de hypotheek. Voor de rentelasten geldt juist dat die in het begin hoger zijn en later lager voor de hypotheek.

Lineaire hypotheek

Bij een lineaire hypotheek neemt de hypotheek met een gelijk bedrag af. De rente wordt betaald over de nog openstaande hypotheek. De totale hypotheeklasten per maand aan rente en aflossing zijn in het begin relatief hoog. Deze hypotheek is geschikt voor mensen die de hypotheeklasten willen zien afnemen. Door de hogere aflossing in het begin is de gevoeligheid voor hypotheekrentewijzigingen minder in de loop van de hypotheek.

Aflossingsvrije hypotheek

Bij deze vorm los je niet af op de hypotheek en betaal je alleen hypotheekrente. De renteaftrek over deze hypotheek is alleen mogelijk indien de hypotheek al liep op 1 januari 2013 en is voor de duur van maximaal 30 jaar vanaf de begindatum na het jaar 2001. Bij de vraag of je zou moeten aflossen of niet, kun je kijken bij de recente nieuwsitems op de homepage van deze site. Wij maken graag een afspraak met je om je te helpen een keuze te maken.

Advies

Ons aanbod bestaat uit vrijwel alle verzekeraars en geldverstrekkers, waardoor je profiteert van goede en aantrekkelijke voorwaarden. Wij verzorgen:

  • Hypotheekadvies
  • Arbeidsongeschiktheidsadvies
  • Pensioenadvies
  • Vermogensadvies
  • Verzekeringsadvies
  • Echtscheidingsadvies
  • Lijfrenteadvies
  • Risicomanagementadvies
  • Bedrijfsfinancieringsadvies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op. Telefoon: 058-2661664 of e-mail: info@geldplanadvies.nl.