Over Geldplan

Home » Over Geldplan

Geldplan advies voor uw hypotheek, financiële planning en financieel advies

Onze werkwijze in advies bij hypotheken, verzekeringen en relatiebeëindiging

Geldplan Advies geeft ruim 20 jaar advies in financiële planning en financieel advies, zowel privé als zakelijk. Wij  adviseren in hypotheek, verzekering, relatiewijzigingen, vermogensopbouw en behoud van inkomen. Om een optimaal advies te kunnen geven voor je hypotheek of financiële planning, doen we eerst een zorgvuldige analyse waarin alle wensen en doelen voor de toekomst duidelijk worden.

Voorts geven wij aan welke regelgeving relevant is voor je hypotheek, verzekering of andere producten. Heel belangrijk is vast te stellen of een product passend is bij je risicoprofiel en situatie. Ook is het van belang tijdig te beginnen met potjes te vormen, zo laat je de tijd in je voordeel werken.

Uitvoering

Vervolgens kunnen we de geselecteerde diensten voor je uitvoeren zoals jij dat wilt. Doordat wij volledig onafhankelijk zijn, waarborgt dit een objectieve keuze.

Over Sieds Brouwer

De hele dag met mensen praten over de invulling die ze aan hun leven op financieel gebied willen geven, zowel privé als zakelijk, dat is wat ik het liefst doe. Plannen maken, afwegingen maken met de klant, samen keuzes maken en vervolgens zorgen dat de plannen gerealiseerd kunnen worden. Daarbij alle stappen die gedaan moeten worden duidelijk communiceren, dat is onze werkwijze. Uiteraard zijn al je zaken in vertrouwde handen.

Wie ik ben

Ondernemend, weloverwogen, creatief, frysk en oplossingsgericht. In mijn vrije tijd kun je mij zien zeilen, hardlopen of fietsen. Sieds Brouwer aangenaam.

Roots

Geboren in een huisartsengezin in Fryslân. Na mijn studie Bedrijfseconomie ben ik in de financiële dienstverlening gaan werken. Nog weer een paar jaar later kon ik het niet laten en ben ik voor mezelf begonnen. Mijn eigen keuzes kunnen maken en klantgericht werken, dat is wat ik belangrijk vind.

Liefst ben ik bezig met het totaaladvies: financiële planning, pensioen en/of lijfrente, vermogen, sparen/beleggen, hypotheek.

Specialismen

  • Financiële planning
  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Vermogensopbouw
  • Bedrijfsfinanciering

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op. Telefoon: 058-2661664 of e-mail: info@geldplanadvies.nl