Laagste hypotheekrente,
beste voorwaarden

De beste hypotheek voor jou, zo geregeld

  • Het eerste gesprek is gratis
  • De adviseur komt bij je langs
  • Ook op afstand is geen probleem

Eerste huis kopen in Friesland in 2023, doe het slim

Je gaat je eerste huis kopen? Een spannende stap. Waar moet je allemaal aan denken? Hoe zorg je ervoor dat je de best passende hypotheek kiest met de beste voorwaarden en laagste rente? Wij loodsen je graag door het hele traject met gedegen advies en, als je dat wilt, aankoopbegeleiding zodat je onbezorgd kunt gaan wonen en genieten. Werk je flexibel en heb je geen vast contract? Dan is voor jou als flexwerker een perspectiefverklaring misschien een uitkomst. Daarmee kun je makkelijker financiering rond krijgen voor een koophuis.

Starterslening bij Geldplan Advies Leeuwarden

Jouw eerste droomwoning net buiten bereik? De startershypotheek kan dan uitkomst bieden. Voor een starterslening betaal je de eerste drie jaar geen rente en aflossing. Wij kijken graag met jou wat binnen jouw gemeente de beste starterslening is voor jouw situatie. Daarnaast helpen wij met alles wat er bij het kopen van een huis komt kijken, in Leeuwarden, Friesland en dêrbûten.

Direct contact opnemen

Plan direct een gratis gesprek:

058-2661664 of e-mail: info@geldplanadvies.nl

Welke aflossingsvorm past bij jou?

Een ander huis kopen

Wil je verhuizen? Als het niet je eerste koopwoning is, krijg je te maken met overwaarde of restschuld. Weet je zeker dat je wilt verhuizen of is verbouwen ook een optie? Wij rekenen graag alles met je door, zodat je de juiste keuzes kunt maken om onbezorgd te wonen. Door onafhankelijk advies berekend op jouw situatie kun je er zeker van zijn dat je goed onderbouwde keuzes kunt maken. Zo kun je zorgeloos verhuizen… of verbouwen.

Lagere woonlasten door oversluiten?

In sommige gevallen kan het gunstig uitpakken om de hypotheek over te sluiten of te kiezen voor tussentijdse rentemiddeling. Geldplan Advies Leeuwarden weet hoe de geldverstrekkers te werk gaan en helpt bij het maken van slimme keuzes.

Direct contact opnemen