Financiële planning,
jouw situatie centraal

Ben jij voorbereid op de toekomst?

  • Jouw ambities, doelen en wensen staan centraal
  • Een toekomstbestendig financieel plan
  • Actueel, onafhankelijk en scherp advies

Heb jij je financiële toekomst al gepland?

Je hebt doelen en wensen voor de toekomst. Een sabbatical, studie voor kinderen, wereldreis, verhuizen, een goed pensioen of eerder stoppen met werken. Een goede financiële planning kan jou helpen deze dromen en wensen waar te maken. En dat niet alleen, het is ook wel nodig. Want wat als jouw privé-, werk-, of woonsituatie onvoorzien verandert? Je wilt er niet aan denken, maar als je partner overlijdt of je raakt werkloos dan is het fijn om financieel zekerheid te hebben.

Welke verzekering biedt uitkomst, kun je geld opzij zetten of extra aflossen op je hypotheek? Geldplan Advies Leeuwarden bekijkt jouw risicoprofiel en berekent wat de mogelijkheden zijn om onvoorziene situaties ook financieel op te kunnen vangen. Zo maken we een financieel plan voor de toekomst en zorgen we dat jij je dromen kan wiermeitsje.

Direct contact opnemen

Plan direct een gratis gesprek:

058-2661664 of e-mail: info@geldplanadvies.nl

HOUD GRIP EN CREËER RUST DOOR EEN SLIMME FINANCIËLE PLANNING

Hoe oud word jij?

Een lastige vraag. Het blijkt dat mensen vaak niet beseffen hoe oud ze kunnen worden en dus hoe lang ze inkomen nodig hebben. Hoe bereken je dan welk bedrag nodig is om comfortabel te kunnen leven? Met de opbouw van het doelkapitaal kun je het beste vroeg beginnen. Daarin schuilt de kracht om voldoende op te bouwen foar letter.

Actueel en scherp advies

Geldplan Advies geeft advies op basis van actuele regel- en wetgeving en zit boven op de ontwikkelingen in de financiële markt. Zo kun jij er zeker van zijn dat je toekomstbestendige keuzes maakt. We brengen je huidige situatie en gewenste situatie in kaart en na deze inventarisatie geven we inzicht in de risico’s en verbeterpunten. We hebben ervaring, een uitgebreid aanbod en samen zorgen we ervoor dat jij bent voorbereid op de takomst!

Direct contact opnemen